GENA

51696067
60800
77
11.06.2012
DE

Official YouTube channel of Gena. This channel is managed by Folé Publishing. Copying videos from this channel is unlawful and all those who do without permission are subject to be penalized by the law. All Rights Reserved Gena & Folé Publishing 2019 © & ℗. Kanali zyrtar i Genës. Ky kanal menaxhohet nga Folé Publishing. Kopjimi i videove apo këngëve prej këtij kanali është i paligjshëm dhe të gjithë ata që e bëjnë këtë pa leje do të ndjekën penalisht sipas ligjeve në fuqi. Te gjitha të drejtat e rezervuara Gena & Folé Publishing 2019 © & ℗. Contact with Fole Publishing : folepublishing@gmail.com

Gena muzik shqip

Видео канала
00:04:08
Gena - Lot i embel (Official Video)

Gena - Lot i embel (Official Video)

GENA
548018 Просм.
03.11.2021
00:04:16
Gena - Me foli (Official Video)

Gena - Me foli (Official Video)

GENA
849723 Просм.
01.11.2021
00:03:45
Gena - Ma dhe dashnine

Gena - Ma dhe dashnine

GENA
706557 Просм.
01.11.2021
00:03:18
Gena - Kompleksi Fukara (Official Video)

Gena - Kompleksi Fukara (Official Video)

GENA
9885 Просм.
23.10.2021
00:04:15
Gena - Desha te rroja ne vetmi (Offical Video)

Gena - Desha te rroja ne vetmi (Offical Video)

GENA
19756 Просм.
23.10.2021
00:04:19
Gena - Aman (Official Video)

Gena - Aman (Official Video)

GENA
666647 Просм.
05.05.2021
00:08:19
Gena - Tumankuqe Kolazh 2021

Gena - Tumankuqe Kolazh 2021

GENA
4325295 Просм.
31.12.2020
00:13:37
Gena - Kolazh Popullore 2021

Gena - Kolazh Popullore 2021

GENA
2949294 Просм.
31.12.2020
00:03:16
Gena - Valle Shqiptare

Gena - Valle Shqiptare

GENA
528407 Просм.
31.12.2020
00:02:59
Gena - Mesazh

Gena - Mesazh

GENA
167867 Просм.
12.12.2020
00:03:50
Gena - Si Vjeshta (Official Video)

Gena - Si Vjeshta (Official Video)

GENA
778029 Просм.
24.11.2020
00:03:13
Gena - Trendafili Im (Official Video)

Gena - Trendafili Im (Official Video)

GENA
2897801 Просм.
24.07.2020
00:04:15
Gena - Mall Per Ty

Gena - Mall Per Ty

GENA
641241 Просм.
25.03.2020
00:03:53
GENA - SHQIPONJA E LIRE (Official Video)

GENA - SHQIPONJA E LIRE (Official Video)

GENA
499836 Просм.
12.12.2019
00:04:13
GENA - ME FAL (Official Video)

GENA - ME FAL (Official Video)

GENA
5634238 Просм.
15.06.2019
00:03:26
Gena - Dimër (Official Video 4K)

Gena - Dimër (Official Video 4K)

GENA
3127712 Просм.
11.05.2019
Назад
Что ищут прямо сейчас на
Icoana arma 3 milsim LOWELIFE caliburn unilag arch zvezde ellados visum vr KYXNYA mckinney Disney games jamie ccanada rey salomon солянка сборная Unforged nrj mobifood تحديات كرة قدم